Util Machine

Utilaje pentru deszapezire

Afișează:
Dispozitiv pentru evacuat zapada dotat cu sistem cu o singura treapta. Paletele multistrat armate ale axului matura zapada eficient, realizand un contact imediat cu solul. O solutie excelenta pentru caile de acces la garaje, gradini sau alei.
Freza de zapada cu sistem in doi timpi, actionata prin sistemul hidraulic al autovehiculului purtator (motor hidrostatic Parker-VOAC 160)
Dispozitiv pentru evacuat zapada de inalta performanta antrenat de un motor Briggs&Stratton cu pornire electrica sau manuala. Dotat cu sistem foreza/rotor cu palete in doua trepte.
Cea mai puternica freza de zapada, cu un sistem de frezare-evacuare in doua trepte, dotata cu un motor Briggs & Stratton Snow Series Max, starter electric si servodirectie. Sistem de comanda cu levier cu o singura miscare pentru viteza de deplasare si evacuare.
Dispozitiv pentru evacuat zapada dotat cu un sistem foreza/rotor cu palete in doua trepte, pentru curatare si evacuare eficiente, precum si viteza de transmisie variabila.
Conducta de evacuare poate fi rotita la 180°, iar latimea de lucru este de 107 cm.
Freza pentru evacuat zapada de mare capacitate si usor de instalat.
Lama pentru zapada din otel, solida si rezistenta, pentru curatarea cailor de acces. Poate fi reglata in unghiuri diferite.
Greutate proprie: 950 kg
Plug de zapada, in „V” cu 2 segmente variabile
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

SC Util Machine SRL

Top Desktop version