Util Machine

EXCAVATOARE INDUSTRIALE PENTRU MANIPULARE DE MATERIALE CASE (Cod: )

EXCAVATOARE INDUSTRIALE PENTRU MANIPULARE DE MATERIALE CASE
zoom Mareste imaginea

In oferta Utilaje Case puteti gasi cele mai noi modele de incarcatoare telescopice CASE. Pentru a solicita o oferta de pret pentru un anumit model, va rugam sa specificati modelul dorit in nota din confirmare cerere oferta.

Pe langa modelele clasice de excavatoare industriale pe pneuri WX 210 MH si WX 240 MH, Case vine in sprijinul utilizatorilor din intreaga lume cu variantele pe senile ale acestor utilaje.

Avand inaltimi de lucru de invidiat, de pana la 13 m, excavatoarele industriale pentru manipularea materialelor CASE pot fi dotate cu brate de manipulare diferite, functie de aplicatia utilizatorului si de tipul de accesoriu cu care acesta lucreaza.Toate cele patru modele, in orice varianta constructiva, dispun de un sistem hidraulic avansat, cuplul motor dezvoltat putand fi utilizat in proportie de 100 % fara a suprasolicita motorul.

Acest lucru este garantat de controlul electronic al celor 3 pompe hidraulice, sistemul permitand miscari simultane pentru toate functiile. Cabina spatioasa si functionala a acestor doua modele a fost proiectata astfel incat sa asigure un confort sporit operatorului care va utiliza acest utilaj. Cabina poate fi ridicata pana la o inaltime de 5-6 m, si datorita design-ului sau in forma de paralelogram operatorul beneficiaza acum de maxima vizibilitate in toate unghiurile posibile. De asemenea optional, inaltimea de ridicare poate fi marita cu 800 mm, respectiv 1.300 mm. Aceste echipamente servesc unei game variate de aplicatii: in domeniul constructiilor, forestier, portuar, manipulare deseuri aducand cele mai mari reduceri de costuri pe tona de material manipulata.

: 0.00 .
Cantitate: 
Model WX 210 MH , Greutate operationala (t) 21000 Descărcare
Model WX 240 MH , Greutate operationala (t) 24000 Descărcare
Model CX 240 MH , Greutate operationala (t) 30000 Descărcare
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

SC Util Machine SRL

Top Desktop version