Util Machine

BASCULANTE CU SASIU ARTICULAT CASE (Cod: )

BASCULANTE CU SASIU ARTICULAT CASE
zoom Mareste imaginea

In oferta Utilaje Case puteti gasi cele mai noi modele de incarcatoare telescopice CASE. Pentru a solicita o oferta de pret pentru un anumit model, va rugam sa specificati modelul dorit in nota din confirmare cerere oferta.

Ca lider si inovator in industria echipamentelor de constructii, CASE vine cu solutii noi, oferind clientilor sai una dintre cele mai performante basculante cu sasiu articulat de pe piata, ce asigura cel mai redus cost de transport. Cele 4 modele ale gamei – 327 B, 330 B, 335 B, 340 B – dispun de sarcini de incarcare de la 24 to la 36 to, iar capacitatile benei  pot fi cuprinse intre 11 m³ si 28 m³.

Aceste modele sunt dotate cu cele mai performante motorizari diesel care satisfac toate normele de poluare si totodata beneficiaza de un control  electronic total al functionarii, cu pompe injectoare monobloc de inalta putere. Basculantele cu sasiu articulat seria B au suspensii independente petoate cele 4 roti, facand posibila efectuarea miscarilor oscilatorii in plan vertical a fiecarei roti, astfel incat denivelarile solului nu mai fie resimtite.

Basculantele cu sasiu articulat CASE au acum un sasiu mai lat, iar centrul de greutate al benei este mai jos, crescand in acest fel stabilitatea pe teren accidentat. Cabina de lucru a fost proiectata in asa fel incat sa asigure confortul optim operatorului. O consola cu design ergonomic ce permite controlul usor al basculantei, mai ales datorita capacitatii de trecere de la transmisia manuala la cea automata. Tabloul este completat de scaunul cu spatar ajustabil, volanul inclinabil si aerul conditionat, care sunt menite sa scada gradul de oboseala al operatorului si sa creasca productivitatea acestuia pe tot parcursul zilei de munca.

: 0.00 .
Cantitate: 
Model 327 B , Greutatea operationala (kg) 24.65 Descărcare
Model 330 B , Greutatea operationala (kg) 28.16 Descărcare
Model 335 B , Greutatea operationala (kg) 31.5 Descărcare
Model 340 B , Greutatea operationala (kg) 36 Descărcare
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

SC Util Machine SRL

Top Desktop version